hu en
2012. Január 04. 10:00  -  Kopa Rajmund
BL-nagymenőkkel készülhet a Vidi?

A háromhetes spanyolországi edzőtáborban várhatóan több edzőmérkőzésre is sor kerül – reményeink szerint nagynevű ellenfelekkel.

Január 9-én, azaz jövő hétfőn találkoznak újra a felnőtt csapat játékosai Sóstón, majd két nappal később ismét útra kelnek, immár együtt, a cél a télen is ideális edzésfeltételeket nyújtó marbellai edzőközpont. A február elejéig tartó edzőtáborban az edzések mellett természetesen több edzőmeccs is vár a csapatra. Korábban spanyol források már jelezték, hogy a Vidi meghívást kapott egy, az edzőtábor időpontjában megrendezésre kerülő nemzetközi tornára.

A felkérést természetesen örömmel fogadtuk, és mára valószínűsíthető, hogy részt vészünk a Football Impact Cup-on, egy nyolccsapatos tornán, melyre a szervezők erős mezőnyt igyekeznek összehozni: az UEFA ranglistán 29. Dinamo Kijev és a 103. helyre sorolt svájci Young Boys Bern mellett hozzánk hasonló erősségű ellenfelekkel küzdhetünk majd meg. A torna mellett további edzőmérkőzések is szervezés alatt vannak, reményeink szerint az edzőtábor alatt sikerül megmérkőzni a Manchester Unitedet a BL-ből búcsúztató FC Basellel és a BL 16 között lévő orosz CSZKA Moszkvával is.

Mivel mind a torna, mind a további edzőmeccsek is szervezés alatt állnak, pontos részleteket még nem tudunk megosztani, de az biztos, hogy a vidi.hu minden mérkőzésről ad online közvetítést, és természetesen naponta jelentkezünk majd szöveges és videós tudósításokkal is az edzőtáborból.  

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek