hu en
2011. December 12. 08:00  -  Wéninger Ákos
"A célom, hogy beverekedjem magam a Vidibe"

Gyurcsó Ádám - honlapunknak adott nyilatkozatában - elismerte, őt is meglepte, hogy a téli felkészülést a Vidivel kezdheti el, és élni szeretne a lehetőséggel.

Csapatunk középpályása az előző szezonban házi gólkirály volt az NB II-es együttesünkben 10 góllal. Nem is volt meglepő, hogy nyáron, fejlődésének érdekében egy NB I-es alakulathoz került kölcsönbe, nevezetesen a Magyar Kupa-győztes Kecskeméthez, ahol aztán élt is a lehetőséggel: nem csak jól játszott, de fontos gólokat lőtt és gólpasszokat osztott ki. Eredetileg jövő nyárig szerepelt volna kölcsönben Kecskeméten, azonban a Vidi szakmai stábja "haza hívta" Gyurcsót, hogy a téli felkészülést már a Vidivel kezdhesse el.

Meglepődtél, amikor értesültél arról, hogy nem Kecskeméten fogod elkezdeni az alapozást januárban?
Bevallom, váratlanul ért, ugyanakkor ezt pozitív visszajelzésként értékelem, számomra ez ugyanis azt jelenti, hogy a Vidi szakmai stábja egyrészt nyomon követte a kecskeméti teljesítményemet, és talán tetszett is nekik, amit tapasztaltak.

Hogy értékeled az őszi szezont a saját szempontodból?
Úgy érzem, sikerült könnyen beilleszkednem az NB I-be, és gyorsan felvettem az első osztály ritmusát. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy van egy kis hiányérzetem is, hiszen 4 gólt szereztem az NB I-ben, azonban azt a 4 gólt az első hat fordulóban lőttem, kár, hogy nem tartott ki a lendület a végéig. Ezt leszámítva azonban úgy érzem, hogy nem okoztam csalódást.

Tavasszal Gyurcsó Ádám már Vidi-mezben fogja ontani a gólokat az NB I-ben?
Ha rajtam múlik, akkor igen. Örülök, hogy kaptam egy lehetőséget a bizonyításra. Tudom, hogy még rengeteget kell ahhoz dolgoznom, hogy a bajnokcsapat játékosa lehessek, de abban biztos vagyok, hogy nem lesznek motivációs gondjaim. A Vidi edzői már összeállítottak nekem egy személyre szabott edzéstervet, melynek segítségével január 9-ig önállóan tudok edzeni. Ezt követően elutazom a csapattal a 3 hetes spanyolországi edzőtáborba. Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy sikerüljön beverekednem magam a csapatba.

Nézze meg Gyurcsó NB I-es góljait!

Gyurcsó Ádám első NB I-es gólja

Gyurcsó Ádám második és harmadik NB I-es gólja

Gyurcsó Ádám negyedik NB I-es gólja


 

CÍMKÉK
Gyurcsó Ádám
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek