hu en
2011. December 03. 10:00  -  Somos Zoltán
Ráhangolva

2011 utolsó feladata előtt áll a Vidi. A szombathelyi kupavisszavágóra már tegnap elutazott a csapat.

Semmit nem akar a véletlenre bízni a Paulo Sousa által vezetett szakmai team, és ezúttal nemcsak a megfelelő taktika és kezdőcsapat összeállításáról van szó. A téli szabadság előtti utolsó erőpróba ugyanis legalább annyira fontos a Videoton FC számára, mint az őszi bajnokik voltak, hiszen a Magyar Kupában egy sikerrel megvívott nyolcaddöntőt a klub céljainak megvalósítása szempontjából kell nézni. Márpedig a folyamatos részvétel a nemzetközi porondon kimondott célkitűzés, és a magyar bajnok nem is adhatja alább. A hazai kupa pedig az egyik lehetőség ennek elérésére.

Így aztán a szerdai 1-0-ás első mérkőzés után csütörtökön és pénteken is edzett a csapat a Sóstói stadionban, és a pénteki tréninget követően útra is kelt. A meccs előtti nyugalom érdekében Bükön, gyönyörű környezetben töltötték a visszavágó előtti órákat a Vidi játékosai, ott éjszakáztak, majd ma délelőtt az utolsó taktikai megbeszélést és egy közös sétát követően indultak Szombathelyre. Az összeállítást szokás szerint a meccs előtt egy órával olvashatják majd online közvetítésünkben. Gosztonyi András kisebb húzódása miatt nem tartott a csapattal, vagyis egy helyen biztosan változik a kezdőcsapat a szerdaihoz képest.

Kezdés 15 órakor, a vidi.hu online közvetítése egy órával a meccs előtt indul. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek