hu en
2011. Október 11. 11:16  -  Wéninger Ákos
Paulo Sousa felfedezettje a korosztályos válogatott keretében

Király Patrik és Tar Zsolt is meghívót kapott Tuboly Frigyes szövetségi edzőtől az U19-es válogatottba.

U19-es válogatottunk kedd délután, 13:30-kor játszik nemzetközi felkészülési mérkőzést Budaörsön, az ellenfél pedig Lengyelország korosztályos válogatottja lesz. Két utánpótlás játékosunk is meghívót kapott, Tar Zsolt és biztonsági tartalékként Király Patrik is tagja a válogatott keretnek. Tuboly Frigyes kiválasztottjai vasárnap este találkoztak, hétfőn együtt gyakoroltak, majd a keddi mérkőzés után a játékosok visszatérnek a klubjaikba. (forrás: pfla.hu)

Király Patrik, szinte napra pontosan egy hónapja adott honlapunknak egy hosszabb interjút, melyben arról is beszélt, hogy óriási motiváció számára, hogy bekerüljön a korosztályos válogatottba. Nos, az első lépés már megtörtént, Tuboly Frigyes noteszában már ott van Király Patrik neve, és amennyiben hasonlóan eredményesen folytatja pályafutását Király, akkor hamarosan be is mutatkozhat a válogatottban is, az ezúttal még csak a biztonsági tartalékok közt helyet kapó középpályás.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek