hu en
2011. Augusztus 24. 16:30  -  Wéninger Ákos
Filip Pajovics 2015-ig a Vidi kapusa

A 18 éves, többszörös szerb utánpótlás-válogatott kapus 4 éves szerződést írt alá klubunkkal.

Pajovics, 1993. július 30-án, Zrenjanin-ban szüetett. Előző csapata az FK Vojvodina volt, ahol két mérkőzésen az élvonalban is játszott (Borac Cacak - FK Vojvodina 1-1 valamint FK Smederevo - FK Vojvodina 0-0), de természetesen főleg a tartalékcsapatban védett. A szerb U17-es, U18-as és U19-es válogatottnak is a tagja volt, ez utóbbi keretébe még most is rendszeresen meghívót kap a fiatal játékos.

"Viszonylag fiatalon, 6 évesen kezdtem el focizni, és mindig is kapus szerettem volna lenni. Példaképem Gianluigi Buffon, akit a világ legjobb kapusának tartok. Örülök, hogy a magyar bajnokcsapathoz kerültem, az pedig nagyon megtisztelő számomra, hogy Disztl Péter - a legendás Videoton kapusa - a kapusedzőm. Szeretném mindenképp megemlíteni két korábbi edzőm nevét, Slobodan Radovanovét és Zoran Vasziljevicsét. Előbbi a kapusedzőm volt, utóbbi pedig a Vojvodinánál a korosztályos edzőm. Mindkét mesternek nagyon sokat köszönhetek, azt hiszem, ha ők nincsenek, akkor nem lett volna belőlem profi labdarúgó." - nyilatkozta honlapunknak a Vidi új kapusa.

 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek