hu en
2011. Augusztus 12. 22:15  -  Wéninger Ákos
Uruguayból igazoltunk brazil védőt

A 21 éves Paulo Vinícius Souza dos Santos, az uruguayi CA River Plate csapatától érkezett Székesfehérvárra. A fiatal középső védő 3 éves szerződést írt alá.

Paulo Vinícius Souza dos Santos 1990. február 21-én született Brazíliában, São Pauloban. 18 éves koráig a helyi csapatban futballozott (São Paulo Futebol Clube), 2009-ben pedig nem csak klubot, de országot is váltott, Uruguayba költözött és a Club Atlético River Plate-ben játszott. Az első idényben még jobbára a tartalékok közt kapott lehetőséget, a 2010-2011-es szezonban viszont már 24 meccsen lépett pályára a felnőttek közt, sőt idén május 15-én, a Peñarol elleni idegenbeli mérkőzésen - melyet a Club Atlético River Plate nyert meg 4-1-re - gólt is szerzett.


(Paulo Vinícius gólja a videón 0:14-nél látható)

A jobb lábas, 183 cm magas és 80 kg-os Paulo Vinícius, posztját tekintve középső védő. Klubunkkal a mai napon 3 éves szerződést írt alá.

 

 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek