hu en
2011. Augusztus 11. 11:20  -  Kopa Rajmund
Lencsét Dániában tesztelik

Támadónk ötnapos próbajátékra utazott a dán élvonalban szerepelő FC Nordsjællandhoz.

A dán csapatot 2003-ban alapították, elődje a BK Farum, székhelye Koppenhágához közel, Farumban városában van. A névváltoztatásra és az új klub létrehozására azért volt szükség, hogy a csapat ne csak egy városé legyen, hanem az egész régió -Northern Sealand- szurkolóit egyesítse, így az FC Nordsjælland által kialakított hálózathoz jelenleg 56 helyi fociklub tartozik.
 

A klub tulajdonosa az alapítás óta Allan K Pedersen, egy helyi üzletember. A csapat a hazai meccseit a 9000 fő befogadására alkalmas Farum Parkban játssza, a stadion egy moder épület, melyben egy négycsillagos szálloda és egy konferencia központ is található. A csapat vezetőedzője 2006-2011 között a korábbi Celtic játékos Morten Wieghorst volt, az új szezonban azonban már korábbi segítője, Kasper Hjulmand ül a kispadon.

Laci kedden reggel utazott Dániába, és a délelőtti edzésen már be is mutatkozott. Ha sikerül meggyőznie a dánok szakmai vezetését, és a két klub is meg tud egyezni, akkor december 30-ig kölcsönben szerepelhet az FC Nordsjællandben. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek