hu en
2011. Július 13. 22:51  -  Wéninger Ákos
Paulo Sousa: "Nem adjuk fel!"

A két edző a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón értékelte a BL-párharc első 90 percét.

Paulo Sousa: "Csapatom játékával, a játékosok hozzáállásával és küzdőszellemével elégedett vagyok, az eredménnyel azonban nem. De ne felejtsük el, ez a párharc két mérkőzésből áll, és ha ugyanilyen lelkes hozzáállással játszunk jövő héten is, akkor szurkolóink segítségével lehet még esélyünk! Nem adjuk fel!"

Foda Franco: "A 2-0 jó eredmény számunkra, de nem szabad hátradőlnünk, mert a párharc a győzelmünk ellenére még nem dőlt el. Óriási energiákat kellett mozgósítanunk Alves semlegesítésére, aki főleg az első félidőben okozott sok zavart a kapunk előtt. A félidőben azt kértem a játékosaimtól, hogy kapcsoljanak nagyobb sebességre és játsszanak sokkal gyorsabban. Az első gól megnyugtatott minket és a 92. percben szerzett újabb találatunk akár sorsdöntő is lehet."

CÍMKÉK
edzői értékelés 2011-2012 BL-selejtező SK Sturm Graz - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek