hu en
2011. Július 08. 16:43  -  Kopa Rajmund
Elhalasztották a Siófok elleni bajnoki nyitómeccsünket

Klubunk kérésére a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elhalasztotta a július 17.-i, BFC Siófok elleni bajnoki nyitómérkőzést.

A halasztási kérelmet a Videoton FC a teljes magyar labdarúgás érdekét szem előtt tartva nyújtotta be az MLSZ-hez, hiszen a magyar bajnok kiemelkedő nemzetközi szereplése valamennyi magyar klub megítélésére pozitív hatással lehet.

A székesfehérvári labdarúgás az elmúlt 25 év legfontosabb mérföldkövéhez érkezett a Sturm Graz elleni mérkőzésekkel, hiszen az UEFA kupa 1984/85-ös kiírásában elért kimagasló szereplés óta először kínálkozik reális esélyt arra, hogy a nemzetközi szintéren sikeresen képviselhessük a magyar labdarúgást.

A Bajnokok Ligája versenyrendszeréből adódóan a Sturm Graz elleni mérkőzések bírnak a legnagyobb jelentőséggel, hiszen továbbjutás esetén a versenykiírás szerinti harmadik selejtezőkörben már kiemeltként szerepelhetne csapatunk. Így egy nem kiemelt ellenfellel szemben reális esély lehet egy újabb párharc megnyerésére, és függetlenül attól, hogy hogyan szereplünk a BL-selejtező következő körében, már biztos lenne az UEFA Európa Liga csoportkörébe történő bejutás.

Az MLSZ szerencsére rendkívül együttműködőnek mutatkozott, és hozzájárult a Sturm Graz elleni két létfontosságú mérkőzés közé ékelt Siófok elleni idénynyitó elhalasztásához. A találkozó új időpontját a versenybizottság egy későbbi időpontban jelöli ki.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek