hu en
2011. Július 06. 16:14  -  Wéninger Ákos
Paulo Sousa: "Csak győzelemben gondolkodom"

Szerda délután a Sóstói Stadionban tartott sajtótájékoztatón vezetőedzőnkön kívül Nagy és Alves is részt vett.

Természetesen már a péntek esti Szuperkupa-döntő volt a fő téma, hiszen Paulo Sousanak ez lesz az első tétmeccse a Vidi kispadján. Ennek megfelelően nagy érdeklődés övezte a sajtótájékoztatót, melyen a nyomtatott- és elektronikus sajtón kívül több TV-stáb is részt vett.
Portugál trénerünk elárulta, hogy több mérkőzését is látta a kecskemétieknek felvételről - többek között a Magyar Kupa-döntőt is. A felvételek alapján Sousa egy nagyon egységes, szimpatikus csapatot ismert meg a KTE-ben, azonban úgy érzi, ha úgy játszik a csapata, ahogy a felkészülési mérkőzéseken, akkor nem lehet gond a Kecskemét legyőzése. Újságírói kérdésre azt is elárulta Sousa, hogy határozott elképzelése van már arról, hogy milyen felállásban lép pályára a csapat, csupán egy-két poszton gondolkodik még. A Fejér Megyei Hírlap kérdésére, mely szerint csalódott lenne-e, ha pénteken nem nyerné meg a Szuperkupát a csapat, határozott igennel válaszolt Sousa. Mint mondta, ő győzni jött ide, és annak ellenére, hogy minden ellenfelét maximálisan tiszteli, csak győzelemben gondolkodik. Játékosai számára is ezt a győzni akarást, ezt a mentalitást szeretné átadni.

     
  Csütörtökön exkluzív videó-interjút láthatnak honlapunkon Paulo Sousaval és André Alves-zel.  
     


Szurkolóink figyelmébe!
Fontos információ, hogy a Szuperkupa-döntő után TILOS a pályára menniük a szurkolóknak. Ellenkező esetben az MLSZ komoly pénzbüntetéssel sújtja azt a klubot, amelyiknek a szurkolói berohannak a pályára.

 

CÍMKÉK
Szuperkupa 2011-2012 Szuperkupa-döntő Kecskeméti TE - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek