hu en
2011. Július 03. 19:32  -  Wéninger Ákos
Videoton FC - Gloria Bistrita 2-0 (0-0)

Vasárnap délután Felcsúton játszottunk felkészülési mérkőzést a román bajnokság 14. helyezettjével.

Videoton FC - Gloria Bistrita 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Horváth (50'), Gosztonyi (68')

Videoton FC: Tujvel - Szolnoki, Vaskó, Elek (Jankovics 82'), Hidvégi (Brachi 82'), Mitrovics (Horváth 46'), Vasziljevics (Sándor 75'), Uros Nikolics (Nagy 46'), Szakály (Alves 75'), Vujovics (Gosztonyi 67'), Lencse (Nikolics 67')

A Besztercebánya elleni magabiztos győzelmet követően, vasárnap délután ismét felkészülési mérkőzést játszott Paulo Sousa együttese. Az ellenfél ezúttal a román bajnokságban szereplő Gloria Bistrita csapata volt. A mérkőzésen csapatunk végig nagy fölényben futballozott, a románok csupán egy alkalommal, a 30. percben veszélyeztettek, az ötös sarkáról leadott lövést Tujvel nagy bravúrral védte. Ezzel azonban el is lőtték a vendégek az összes puskaporukat. Csapatunk nagy mezőnyfölényben játszott és fordulás után ez már helyzetekben is megmutatkozott. Az 50. percben egy jobboldali szögletet követően Horváth Gábor mindenkit megelőzve, 3 méterről fejelt a kapuba úgy, hogy a labda a felső kapufát is érintette. A gól után futószalagon dolgoztuk ki a helyzeteket, olykor tetszetős támadásokat alakított ki csapatunk. A 68. percben Szakály baloldali beadását értékesítette gyönyörű csukafejessel, az egy perccel korábban pályára lépő Gosztonyi András. A hátralévő időben Alves és Nikolics is többször került helyzetbe, újabb gól azonban már nem született. Csapatunk ezúttal is nagyon magabiztos győzelmet szerzett.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek