hu en
2011. Június 26. 17:08  -  Wéninger Ákos
Hazaérkezett a csapat

A szombat délután a kikapcsolódásról, egy Garda-tó környéki lazításról, míg a vasárnap már a hazautazásról szólt.

Paulo Sousa szombaton délelőtt vezényelte le az utolsó olaszországi edzést, mely pörgős egymás elleni játékból állt. Ezt követően megebédeltek játékosaink, majd buszra ültek és körülbelül másfél órát utaztak Olaszország legnagyobb tavához, a Garda-tóhoz. Az egész edzőtábor ideje alatt, ez a szombat délután volt az egyetlen olyan alkalom játékosaink számára, amikor mindenki tényleg azt csinált, amit akart.

Sokan sétáltak, a Garda-tó menti hangulatos városka utcáin, mások beültek egy cukrászdába, ahol megkóstolták az igazi olasz fagyit. Játékosaink igazán jól érezték magukat ezen a délutánon, így a tervezettnél tovább maradtak az üdülőövezetben.
Ma délelőtt ismét buszra szálltak a labdarúgók, azonban ezúttal már a repülőtér volt a célállomás. A kora délutáni órákban szállt le a csapatunkat szállító gép Budapesten, és valamivel 16 óra előtt érkezett meg Székesfehérvárra a Vidi. Játékosaink természetesen a hétfői napot pihenéssel töltik, keddtől azonban ismét napi két edzéssel készül a csapat Felcsúton.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek