hu en
2011. Június 28. 16:00  -  Wéninger Ákos
Nikola Mitrovics is nálunk folytatja

Az előző idényben újpesti színekben szereplő középpályás, kedden délután kétéves szerződést írt alá klubunkhoz.

Nikola Mitrovics, 1987. január 2-án született, az akkor még Jugoszláviához tartozó Kruševac városában. A helyi Napredak Kruševac-ban kezdett el focizni, később a felnőtt csapat alapembere lett, ahol több mint 100 bajnokin lépett pályára. Mitrovics szerepelt még az FK Partizanban és az orosz Nizhny Novgorodban is, az előző szezonban pedig az Újpest FC labdarúgója volt és 29 bajnokin szerepelt a lila-fehér csapatban. Egy alkalommal már hazája felnőtt válogatottjában is bemutatkozott a 24 éves játékos.

Mitrovics az átigazolásával kapcsolatban honlapunknak így nyilatkozott:
"Olyan esélyt kaptam az élettől, amelyet nem utasíthattam vissza. Mostantól Magyarország legjobb csapatában szerepelhetek. Nagy kihívás lesz itt futballozni, hiszen természetesen meg kell védenünk a bajnoki címet, de a BL-ben sem szeretnénk elvérezni az első ellenféllel szemben. Néhány napja együtt készülök a csapattal, amit eddig tapasztaltam, az arról árulkodik, hogy nagyon profi helyre kerültem. Úgy érzem, reális esélyünk lehet a BL-ben a Sturm Graz ellen, de természetesen előtte a Szuperkupát is szeretnénk megnyerni."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek