hu en
2011. Június 18. 15:23  -  Kopa Rajmund
Vasárnap játssza első edzőmeccsét az "új Vidi"

Paulo Sousát arról kérdeztük, mivel lenne elégedett a holnap este hatkor kezdődő mérkőzés után.

Ahogy arról honlapunk már beszámolt, az „új Vidi” vasárnap este, hat órakor játssza első felkészülési meccsét. A csapat táborhelyétől 10 kilométerre levő sportközpontban a helyi, trentinói, területi válogatott lesz a mieink ellenfele.

Paulo Sousát a mérkőzéssel kapcsolatban arról faggattuk, mit tart majd vasárnap este a legfontosabbnak: az eredményt, vagy inkább a gyakorlást?

- Csapatként kell egyre jobbá válnunk, ezért dolgozunk, és a holnapi meccs is alkalmat ad arra, hogy viszontlássunk néhány dolgot abból, amit már a közös munka során gyakoroltunk. Azt várom, hogy dinamikusan, gyorsan játsszanak a játékosok, és megmutassák tudásukat, egyéni képességüket. Nekünk most kizárólag saját magunkra kell figyelni, a gyakorlás nagyon fontos, és azt mondhatom, elégedett vagyok azzal a munkával, amit a játékosok eddig elvégeztek. A felkészülésnek ebben a szakaszában különösen fontos a terhelés és a pihenés helyes arányának megtalálása, és erre semmi sem alkalmas annyira, mint az otthontól távol szervezett edzőtábor. A játékosoknak a megfelelő hozzáállást kell tanúsítaniuk, és megcsinálni azokat, amiket elvárok tőlük.
 

A mérkőzésről holnap negyedóránként friss információval jelentkezünk! 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek