hu en
2011. Június 18. 10:53
A Vidi a helyi lap sportrovatának főszereplője

A Vidi szinte alig érkezett még meg az észak-olaszországi Trentinóba, máris főszereplője a helyi lap sportrovatának.

A helyi lap, a L'adige számára a "kapcsolódási pontot" természetesen Paulo Sousa jelenti: klubunk vezetőedzője három nagy észak-olasz klubban, a Juventusban, az Internazionaléban és a Parmaban is sztár volt.

A lap beszámol arról, hogy a Videoton FC Magyarország bajnokcsapata, amely a Bajnokok Ligája selejtezőjére (is) készül Brentonicóban. Az újság "beharangozza" a Vidi első felkészülési mérkőzését is, csapatunk vasárnap, este hatkor, a tartományi válogatott ellen lép pályára. Paulo Sousa hamarosan honlapunkon is elmondja gondolatait a holnapi mérkőzésről, az edzőtáborról.

     
  Csapatunk a festői szépségű kis faluban, Brentonicóban ütötte fel tanyáját. A település Trentino megyében, Trentótól mintegy 30 kilométerre délre található. Az edzőpályák - amelyeken játékosaink naponta kétszer gyakorolnak majd - a szállástól tíz percre, hűvös "napvédett" helyen fekszenek - a körülmények ideálisak, csak a munkára kell koncentrálni.  
     


 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek