hu en
2011. Június 17. 22:42  -  Kopa Rajmund
Túl az első edzésen

Vezetőedzőnk nem sok időt hagyott az akklimatizálódásra, az érkezés után pár órával lendületes tréninget vezényelt csapatunknak.

A tervek szerint már délután jelentkezett volna honlapunk egy friss tudósítással az olaszországi helyszínről, de a technika ördöge miatt csak az imént érkeztek meg az első hírek a Vidi bázisáról.

A repülőgép fél egy körül szállt le Bergamoban, majd a csapat egy hosszabb buszozás után, délután háromkor érkezett meg a Garda-tó melletti, dombos vidékként ismert Trentinoba. A gyors szobafoglalást és a késői ebédet követően újra buszra szálltak játékosaink, mert Paulo Sousa már az első napra is edzést tervezett. Érdekesség, hogy az edzőközpont is a hegyek közt van: a pályához egy kb. 10 km hosszú szerpentin vezet. Hitetlenkedtek is Sándor Gyuriék, hogy vajon van-e ezen a környéken egy futballpályányi sík terület. Aztán természetesen kiderült, hogy van: egy jó talajú, magas rácsokkal körülvett "ketrec" lesz az edzések helyszíne a következő napokban.

Nem volt sok idő tehát az átállásra, a ritmust azonnal fel kellett venni, folytatódott az itthon megkezdett munka: közel másfél órás, lendületes, sok futással és labdás gyakorlatokkal tarkított edzés szerepelt a mai programban.

A napot közös vacsora és internet utáni nyomozás zárta. Holnap két edzéssel folytatódik az edzőtábor, a vidi.hu-n pedig a napi történések mellett a környéket is igyekszünk majd bemutatni.
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek