hu en
2011. Június 14. 14:39
Bekő Balázs: "Kemények az edzések"

Bár a bajnokcsapat még csak néhány közös edzésen van túl Paulo Sousával, az új vezetőedzővel, az látszik, sikerült egymásra találni, jó hangulatban zajlanak a tréningek.

Ezt erősítette meg érdeklődésünkre Bekő Balázs, a Vidi pályaedzője is:

+ Igen, talán ez a jó szó, jó a hangulat, sikerült hamar összecsiszolódnia a játékosoknak, illetve az új stábnak. Paulo Sousa más futballkultúrából érkezett, világsztár volt, olyan csapatokban játszott, amelyeknek a nevét csak nagybetűkkel lehet leírni. Kíváncsiak voltunk valamennyien, talán a játékosok sem mások ebben, hogy ez a gyakorlatban mit jelent, az első benyomások kifejezetten kedvezőek.

- Milyen nyelven kommunikál az edzői stáb?

+ Velünk, magyarokkal, angolul beszélnek, egymás között pedig inkább spanyolul, nincsenek kommunikációs nehézségeink. Paulo roppant türelmes, ha úgy látja, hogy valami nem tiszta, azt többször is elmagyarázza, csak az számít, hogy minden rendben menjen. Az első benyomások alapján kifejezetten kemények, pörgősek az edzések, biztos vagyok benne, hogy ennek látható is lesz az eredménye.

- Hírek egyelőre inkább csak játékosok távozásáról szóltak, mikor számolhatunk be új igazolásokról, erősítésekről?

+ Az nem titok, hogy érkeznek hozzánk próbajátékosok, de az nem az én tisztem, hogy neveket mondjak, vagy arról nyilatkozzam, kiről, mi a vezetőedző véleménye. Az elmúlt években világos volt a klub álláspontja ebben a kérdésben: csak akkor számolunk be játékos szerződtetéséről, ha valóban alá is írta a szerződését. Most is ehhez kell tartanunk magunkat.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek