hu en
2011. Május 30. 08:46
Az útciél Olaszország

Nagy Dániel és Szakály Dénes is Olaszországban tervezi rövid nyaralását az idén.

Horgászat, és utazás szerepel Szakály Dénes tervei között a rövid nyári szünet idejére. Ebből a horgászat már megvalósult, hiszen "Dini" éppen a Kaposvárhoz közeli, magyaregresi tó partján üldögélt bottal a kezében, amikor honlapunk utolérte őt. "Két órája vagyunk kint a bátyámmal és egy barátunkkal, s ezalatt máris fogtunk két pontyot és két keszeget" - dicsekedett a horgászok büszkeségével fiatal középpályásunk. - "Van persze némi trükk a dologban, hiszen ez a tó magánkézben van, tehát nincs nagy forgalom, könnyebben akadnak horogra a halak. Imádok horgászni, de szezon közben, értelemszerűen, nagyon kevés időm akad erre a hobbimra. Hogy mit tervezek még a szünetre? Éppen azt próbálom eldönteni, hová utazzunk egy pár napra. Egyelőre Törökország és Olaszország került szóba, majd meglátjuk hogyan alakulnak a továbbiak."

Olaszország közös vonás Nagy Danival, aki viszont már nem hezitál, az utat lefoglalta és öt napot tölt majd a napfényes Itáliában a feleségével és barátokkal. "Az utóbbi években Horvátországba jártunk, most váltunk egy kicsit, de a napfény és a tenger marad. Öt nap nem hosszú idő, de a környezetváltás midenképpen jót tesz. Ha hazajöttünk, a magam részéről kezdek már egy kicsit mocorogni: úszni és kerékpározni járok majd, no meg a ház körül is mindig akad tennivaló" - mondta a vidi.hu kérdésére Nagy.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek