hu en
2011. Május 19. 11:25
Lencse biztosan nem játszik Újpesten

Megszületett a Győr elleni bajnokin kiállított csatár ügyében a döntés. Bozsovicsot ismét behívták a montenegrói válogatottba.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága keddi ülésén meghozta a határozatot a Győr elleni bajnokin kiállított Lencse László ügyében. A testület úgy ítélte meg, hogy játékosunk szándékosan rúgott bele ellenfelébe, így két, soron közvetkező bajnoki mérkőzésen nem léphet pályára. Mindez azt jelenti, hogy Gosztonyi mellett ő is hiányozni fog vasárnap Újpestről, sőt hozzá hasonlóan, a 2011-2012-es bajnoki idényben sem lehet ott a nyitómérkőzésen.

     
   
  Bozsovics ismét bizonyíthat a montenegrói válogatottban  
     

Kellemesebb hír, hogy kapusunkat, Mladen Bozsovicsot ismét meghívták a montenegrói válogatottba, amelyik június 4-én, Podgoricán játszik EB-selejtezőt Bulgária nemzeti együttese ellen. "Bozsó" így nem számíthat sok pihenésre, hiszen május 28-án kell jelentkeznie a válogatottnál, ahonnan csak június 7-én tér majd vissza.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek