hu en
2011. Május 18. 10:54
Lipták: Az első félidei játékunkra nincs magyarázat

Csapatkapitány-helyettesünk elmondta, az egész csapat sajnálja, ami a döntőben történt és nincs magyarázat az első félidőre.

- Nagyon sajnáljuk, hogy nem sikerült feltenni az i-re a pontot, pedig nagyon készültünk, és igazán szerettük volna megynerni a kupát is - mondta a Magyar Kupa döntője után Lipták Zoltán. - Az első félidei játékunkkal nem büszkélkedhetünk, nincs rá magyarázat. A lehetőségeink pedig így is megvoltak, ha ezek közül akár egyet is értékesíteni tudunk és sikerül 2-1-el fordulni, másként alakulhatott volna a mérkőzés. Úgy mentünk ki a pályára, hogy az első húsz percben semmiképpen se kapjunk gólt, ehhez képest már a 2. percben megszületett az első kecskeméti találat. Ez mindannyiunkat sokkolta, s a hibáink sorozatának aztán kicsivel később ismét meglett a következménye. Botrány volt, amit műveltünk... A második játékrészben igyekeztünk mindent elkövetni, hogy fordítani tudjunk az álláson, de nem jött össze. Pedig ha a harmadik, egyenlítő találatot bevittük volna, szerintem a hosszabbításból jobban jövünk ki, hiszen ellenfelünkön látszott, hogy nagyon elfáradt a végére. Erre szokták azonban azt mondani, hogy a fociban a "ha" és a "lehet" nem játszik. Azt nem gondolnám, hogy motiválatlanok lettünk volna, egyszerűen az egész csapat nem úgy működött, ahogy máskor. Mindannyian őszintén el vagyunk keseredve, mert ugyan szép dolog eljutni a Magyar Kupa döntőjéig, de az ezüstérem akkor sem csillog úgy.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek