hu en
2011. Május 17. 23:10
Így látták az edzők a Magyar Kupa döntőjét

Szivics a játékosai hitében látta sikert, míg dr. Mezey a motiválatlanságban a kudarc okát.

dr. Mezey György: „Mindenekelőtt azzal kell kezdenem, hogy gratulálok a kollégámnak és a csapatának a győzelemhez és a Magyar Kupa megnyeréséhez, amelyet megérdemeltek. Nehéz erről a mérkőzésről beszélni. A csapatom ma szárnyaszegetten, hitetlenül, kellő motiváció nélkül játszott. Ennyit tudok mondani.”

 

 

 

 

Tomiszlav Szivics: „Nagy nap a mai a kecskeméti klub életében. Éreztem, hogy sikerül ma győznünk, ezért nyilatkoztam már a döntőt megelőzően így. Nem akarok sem nagyképű lenni, sem okoskodni, de szerintem a mai mérkőzést Fehérváron nyertük meg, amikor a bajnokin 2-2-s döntetlent játszottunk. Akkor minden teher nélkül futballoztunk, s láttam, hogy ha felszabadultak tudunk lenni, van esélyünk. Ezt mondtam a játékosaimnak is. A legfontosabb az volt, hogy ebben ők maguk is higgyenek. Könnyebb helyzetben voltunk, mint mai ellenfelünk, hiszen nem volt vesztenivalónk. Így is mentünk ki a pályára és szerencsére jól kezdtük a mérkőzést, ami még felszabadultabbá tett bennünket. Ez volt a siker titka.”
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek