hu en
2011. Május 05. 09:31
Lázár: Az első két gól után kedvünkre futballozhattunk

Hátvédünk szerint nem lesz gond a Kecskemét legyőzése két hét múlva, a Magyar Kupa döntőjében.

A Kaposvár elleni MK visszavágó egyik főszereplője Dusan Vasziljevics volt, aki két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a döntőbe jutáshoz. Ám a hátvédsorban játszó Lázár Pál is hozzátette a játékhoz és az egyik gólhoz - pont a "Vaszke" által szerzett harmadikhoz - a magáét, hiszen remek gólpasszt adott.

- A kaposvári 1-0-s győzelem után nagyon bíztunk a sikerben - értékelt a tegnapi találkozót követően Pali. - A két felvonásos kupamérkőzéseken az egyik legfontosabb dolog, hogy a csapat ne kapjon gólt. Nekünk tegnap ezt maradéktalanul sikerült megvalósítanunk, mindamellett, hogy négyszer vettük be Kovács kapuját. Jól indítottuk a találkozót, sokat számított, hogy az első húsz percben kétgólos előnyt szereztünk, utána tulajdonképpen már semmi komoly nem történt - úgy értem, kedvünkre futballozhattunk, nem mintha korábban lett volna bármi izgulni valónk. A döntőben azzal a Kecskeméttel találkozunk majd, amelyikkel egy kicsit megszenvedtünk a legutóbbi, hazai bajnokinkon. Úgy gondolom azonban, az egy teljesen más mérkőzés lesz. Nagy motivációt jelent számunkra, hogy a bajnokságon túl az idén a Magyar Kupát is elhódíthatjuk, így kettőzött erővel készül mindenki a május 17-i döntőre. Előtte azonban vár ránk vasárnap egy Honvéd elleni összecsapás, amelyen végleg lezárulhat a bajnoki arany kérdése. Minden rajtunk múlik, mindannyian már erre a találkozóra koncentrálunk.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek