hu en
2011. Március 18. 17:30  -  Németh Zoltán
Két góllal jobb volt a Real Madrid

Barátságos mérkőzésen 2-0-ás vereséget szenvedett a Videton FC-Puskás Akadémia U19 a királyi gárda korosztályos együttesétől.

A Real Madrid és a Puskás Akadémia partnerkapcsolatának köszönhetően létrejött barátságos találkozón a Vidi U19 remekül kezdett, Elek Bence a meccs első támadásából rögtön gólt szerezhetett volna, de lövését a gólvonalról tisztázták a madridi védők. Az első félidőben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Realnak, mely a szünet után kicsit felpörgette a játék ritmusát, de sok ziccert így sem tudott kialakítani. A félidő közepén előbb egyéni hiba után Aguza, majd a hajrában egy másik madridi csere, Llorente lőtt gólt, így alakult ki a 2-0-ás végeredmény a Real főhadiszállásán, a Valdebebas technikai központban.
A mérkőzés mellett egy sportdiplomáciai sikert is elkönyvelhetett a küldöttség. A Puskás Akadémia tárgyalódelegációja a Real Madrid Alapítvánnyal megegyezett, hogy a madridi legenda, a klub egykori futballistája, Emílio Butragueno április 1-jén, a Puskás-Suzuki Kupa sorsolásával egybekötött sajtótájékoztatón írja alá az együttműködési keretszerződést a szeptemberben Felcsúton induló szociális és sportiskoláról.
Az akadémia delegációja pénteken kora délután érkezik haza Madridból.

(fotó: pfla.hu)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek