hu en
2011. Február 19. 16:00
A visszavágóra maradt a döntés

Egy-egyes döntetlent játszott a Videoton a Paksi FC ellen a Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

A Vidi remekül kezdte a Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzését a Paks ellen. Andre Alves már a harmadik percben olyan gólt rúgott, amely bizonyosan slágere lesz az összes videomegosztó portálnak – igazi brazilos, ha úgy tetszik játszótéri találat volt.A folytatásban is lendületesen, jól játszott a csapat, bár talán nem haraptak, nem koncentráltak annyira a befejezéseknél a játékosok, mint amennyire egy bajnokin tennék.
Mindenesetre a meccs alkalmat adott arra is, hogy dr. Mezey György több szerkezetet is kipróbáljon, többféle formációban is játszhasson a csapat. Ezt szolgálták a szerkezeti átrendezések, a rengeteg csere – hasznos mérkőzés volt még úgy is, hogy a szurkolók alkalmasint hiányolják az elmaradt győzelmet.
A továbbjutás – miután egyik csapat sem szerzett jelentős előnyt – a szerdai, paksi visszavágón dől majd el, de az igazi menetelés vasárnap este, a Fáy utcában kezdődik majd.

Olvassa el a részleteket online tudósításunkban!
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek