hu en
2011. Február 10. 08:00
Nagyszabású futballkonferenciát rendez az MLSZ

A Videoton FC is előadókkal képviselteti magát a Papp László Sportarénában, február 28-án rendezendő tanácskozáson.

Nagyszabású konferenciát rendez február utolsó napján a szövetség, a Magyar Labdarúgás Fóruma címmel. Az eseményre az MLSZ több mint ezer vendéget vár. Az előadók között a futball, a gazdaság, a tudomány és a művészet világának neves szakemberek szerepelnek, sőt a tervek szerint híres külföldi edzők is megosztják gondolataikat a fórum résztvevőivel .Büszkék lehetünk arra, hogy a felkért, tekintélyes előadók között klubunk is képviselteti magát: az utánpótlás-képzésről dr. Mezey György, a professzionális futball pénzügyeiről Garancsi István, míg az akadémiákról Gellei Imre mondja el gondolatait.

A fórum – bizonyos mértékig – nyilvános: a szövetség külön honlapot indított az eseménnyel kapcsolatban, amely folyamatosan gazdagodik majd információkkal, de már most olvasható rajta a program és az előadók tekintélyes listája. Az esemény fórum, tehát nyitott a kérdésekre, amelyeket a honlapon keresztül bárki eljuttathat az előadókhoz, aki pedig szeretne jelen lenni az egész napot átölelő rendezvényen, az a szándékát megindokolva kérheti a regisztrálását.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek