hu en
2011. Január 26. 18:56
Utánpótlás-nevelésről utánpótlás nevelőknek

Hogyan bővíthető az tömegbázis, mit tegyen az edző, ha több korosztállyal kénytelen dolgozni és még számos kérdés dr. Mezey György előadásán.

A délutáni Slovan Bratislava elleni, győzelemmel záruló felkészülési mérkőzést követően vezetőedzőnk a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség vendégeként a stadion második emeleti sajtó termében tartott előadást. A fő téma a tavasszal újrainduló Bozsik program kapcsán az utánpótlás-nevelés volt, amelynek dr. Mezey a legfontosabb mérföldköveit igyekezett röviden körbejárni, illetve a szakmai kérdéseken felül néhány jótanácsot is adott a megjelent gyakorló edzőknek, érdeklődőknek. Az előadás végén természetesen kérdéseket is tehettek fel a résztvevők, de voltak olyanok is, akik tapasztalataikat osztották meg a kollégákkal. Vezetőedzőnk blogjában, korábban a vidi.hu hasábjain is beszélt az utánpótlás-nevelésről.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek