hu en
2010. December 01. 11:15
Szakadó hó - szauna és masszázs

Regenerációs napot tartott ma csapatunk a Sóstói Stadionban.

Tegnap ugyan még senki sem tudta, hogy ma reggel hó, majd később ónos eső áztatja a stadion pályáit, ám az már eldőlt, hogy a szerda a regeneráció napja lesz. Így, ma már kora reggel felfűtötték az öltözőben épített szaunát és feltöltötték a hidegvizes dézsákat. A csapat három csoportban érkezett, amely főként a két masszőr munkáját könnyítette meg, akik így jobban be tudták osztani a munkát. A harmadik csoportban érkezett Sebők Zsolt, illetve a fővárosból járó játékosok. "Győrben csak olyan fél tíz fele kezdett esni a hó. Kisbérig egyébként egészen jól lehetett haladni, onnantól kezdve azonban csak ötvennel döcögtem", mesélte érkezése után Sebők. Farkas Balázs is hasonló tapasztalatokról számolt be, mint mondta, a Váli völgyig simán eljutottak, de aztán jóval lassan tudtak csak tovább haladni, aminek az is oka, hogy az autópályát sem takarították még a kora délelőtti órákban.
A kinti hideg, rideg időjárás ellenére az öltözőben kellemes hangulat uralkodott, többen azt latolgatták, vajon mennyi esélye van annak, hogy a hétvégén lejátsszuk az előrehozott, 17. fordulót. Hivatalos döntés erről csak holnap születik a labdarúgó szövetségben. "Nagyon úgy néz ki, hogy halasztás lesz, a magyar futball nincs felkészülve az ilyen időjárásra. Márpedig, ha tavaszra teszik át a fordulót, akkor nyilván logikus lenne a még hátralévő Magyar Kupa mérkőzések tavaszra halasztása is", mondta el véleményét dr. Mezey György, vezetőedző.
Néhány napja egyébként ismét kiegészült a keret, hiszen a térdműtéten átesett Hidvégi Sándor, illetve a boka problémákkal küzdő Goran Vujovics csatlakozott a többiekhez a tréningen. Mint azt a csapatorvostól, dr. Kator Miklóstól megtudtuk, számukra a téli szünetben is folytatódik majd a munka, hiszen utol kell érjék a játékostársakat, hogy a januárban kezdődő felkészülésbe már minden tekintetben teljesértékűen kapcsolódhassanak be. 
Az első csapat programja holnap délelőtt ismét edzéssel folytatódik,de azt, hogy a műfüvön, vagy máshol gyakorolnak-e játékosaink, a reggeli időjárási körülmények határozzák majd meg.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek