hu en
2010. November 28. 14:31
Ismét egy kapott gól nélkül lehozott találkozó

A montenegrói válogatott kapujában hat mérkőzés óta nem kapott gólt Bozsovics, míg piros-kék színekben másodszor maradt érintetlen a hálója.

- Nyilván jóval nagyobb az önbizalmam most, mint a szezon elején - mondta a Siófok elleni bajnoki után montenegrói kapusunk. - Ahhoz, hogy ezt elérjem, időre volt szükségem ahhoz, hogy beépüljek a csapatba és nyilván arra is, hogy minden mérkőzést követően levonjam a tanulságokat. Örülök neki, hogy jól kezdtük a "tavaszt", nagyon bízom benne, hogy a szünet után is lendületben maradunk. A szünetig viszont vissza van még egy Vasas elleni mérkőzés. Tudom, vannak, akik már számolgatnak, mennyi előnyünk van az "üldözőkkel" szemben és mik az esélyeink. Én azonban azt mondom, nekünk csak saját magunkkal kell fogalkoznunk és megtenni mindent, ami tőlünk telik és nem azt figyelnünk, mi van másokkal. Ami a tegnapi bajnokit illeti, végig ellenőrzésünk alatt tartottuk a játékot, miközben igyekeztük tartani a zártabb védekezésünket, mert bíztunk abban, hogy előbb-utóbb rúgunk egy gólt. Ez nem is volt olyan könnyű, mert a vendégek jól védekeztek. Szerencsére azonban, a második félidőben egy szöglet után megtört a jég, s aztán már könnyebbé vált a játék. Jó volt, hogy Lipták és Vaskó személyében visszatértek a csapatba a megszokott belső védőink, bár meg kell mondjam, a múlt héten, egy kisebb kezdeti bizonytalanság után parádésan megoldotta a belső védő poszton a feladatokat Farkas és Milanovics is. A lényeg persze, hogy mind a két mérkőzést megnyertük, pláne jó érzés, hogy nem kaptam gólt egyik találkozón sem. 

CÍMKÉK
hazai győzelem játékos értékelés Mladen Bozsovics 2010-2011 Monicomp Liga NB I Videoton FC - BFC Siófok
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek