hu en
2010. November 27. 14:27
Magabiztos győzelem a Siófok ellen

A Videoton FC, a Monicomp Liga listavezetője, az első "tavaszi" fordulóban 2-0-ra legyőzte a Siófokot. Idézze fel a meccset online tudósításunkban!

Utolsó hazai mérkőzésén a rajton remiző, utána pedig több meglepő győzelmet is arató Siófokot fogadta csapatunk. A vendégcsapat a Honvéd fehérvári játékát próbálta kopírozni, annyiban azonban más volt a felállás, hogy Mihalecz Istvánék nem álltak be "csak" védekezni, túl azon, hogy az 1-4-es, 1-5-ös védőfalat tartották, nem adták fel teljesen a kontrák lehetőségét.

A Videoton FC az első félidőben is jobban futballozott ellenfelénél (köszönet a pályamunkásoknak, a Varga Endre vezette csapatnak, amely billiárdasztalt varázsolt a centerpálya gyepére), de idő kell, idő kellett a szervezett védekezés feltöréséhez, az ellenfél koncentrációs, illetve technikai hibára kényszerítésére. Szűk egy óra játék után Sándor György káprázatosan szép gólt fejelt, és ezzel tulajdonképpen eldöntötte a meccset: különösen úgy, hogy utána Nikolics azonnal megduplázta előnyünket.

A hajrában a Videoton akár tovább növelhette volna előnyét, de ne legyünk telhetetlenek, a legfontosabb a három pont, amivel talán növelni is sikerül előnyünket a Monicomp Liga tabellájának élén.

 

 

CÍMKÉK
2010-2011 Monicomp Liga NB I Videoton FC - BFC Siófok
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek