hu en
2010. November 12. 18:16
1-1-es döntetlent játszott a Videoton FC az ETO ellen

Csapatunk a Monicomp Liga 14. fordulójában, Győrben a meccs hajrájában hátrányba került, de sikerült egyenlíteni - idézze fel a meccset online tudósításunkban!

Nehéz mérkőzésen szerzett egy pontot csapatunk Győrben.
Annak, hogy egy mérkőzés miért nehéz, sok definíciója lehet. A mai meccs kapcsán szóba jöhet az, hogy hat napon belül harmadszor lépett pályára a játékosaink többsége, az, hogy az ETO hagyományosan presztizsmeccset vív a Vidi ellen – de a legfőbb tényező alkalmasint az, hogy a győri csapat nem akart futballozni.
A hazaiak alaposan megszervezték a védekezésüket, igyekeztek lezárni a területet Alvesék előtt – kevésbé cizelláltan mondva, bunkerbe húzódtak, aztán rúgták a labdát, amerre álltak.
Játékosaink „nem szeretik” ezt a taktikát, nehéz is ellene játszani, ez a magyarázata annak, hogy nem is sikerült valódi helyzetet kialakítani.
Azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a roppant „színes” meccsen Djordjevics már az első percben sárga lapot kapott, miután Alvesbe jókorát rúgva igyekezett megfélemlíteni a magyar liga pillanatnyilag legjobb csatárát. Sajnos a folytatásban is sok volt a tisztátalan szabálytalanság, és Bede – bár igyekezett megfogni az indulatokat – nem mindig tudta kézben tartani a meccset.
A sors igazságtalansága lett volna, ha a futballozni egyáltalán nem akaró csapat nyerni tudott volna a hajrában lőtt góllal. Szerencsére a Vidi játékosai nem az órát nézték, hanem küzdöttek, és Fehér talán fölösleges szabálytalansága és még fölöslegesebb sportszerűtlensége után, sikerült is.
A döntetlen reális, talán nem is volt több a meccsben – ahhoz a másik csapatnak is futballoznia kellett volna.
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek