hu en
2010. November 06. 13:18  -  Wéninger Ákos
NB II - Somodi bravúrjai is kellettek a győzelemhez

A tartalékos Vidi II nagyszerű győzelmet szerzett a 55 percig 10 emberrel játszó Budaörs ellen.

     
   
  Somodi ezúttal is nagyszerűen védett. (Fotó (archív): Simon Erika /Vidi II - MTK Magyar Kupa/)  
     

Nehéz mérkőzés várt a Vidi II-re, hiszen Ízing szombat reggelre belázasodott, így mindössze két mezőnyjátékos cserével utazott el Hartyáni Gábor csapata Budaörsre. Ellenfelünk az elmúlt 270 percben nem lőtt de nem is kapott gólt, a három gól nélküli döntetlen is arra volt bizonyíték, hogy egy masszív, jól védekező csapatról van szó. A mérkőzés első 30 percében többnyire csak a hazaiak előtt adódtak helyzetek, de Somodi remekül védett. A fordulatot a 34. és 37. perc hozta, előbb Kiss talált a Vidi II kapujába, de túlzott gólörömért sárgát kapott. Alig telt el másfél perc, amikor Kiss szabálytalankodott teljesen feleslegesen a félpályánál, és második sárga lapja után mehetett is zuhanyozni. Még a szünet előtt sikerült Máténak egy nagyszerű góllal egyenlítenie. Az első félidő utolsó perceiben Présinger bokája fordult alá, Babos állt be a fiatal védő helyére.

     
   
  Az eltiltott Móri Tamás, két kislányával, a helyszínen
tekintette  meg a Budaörs - Vidi II bajnokit
 
     

A második játékrész első 10 perce unalmas mezőnyjátékot hozott, ezt követően egyre többet támadott a Vidi II és előbb Olasz harcosságát követően Gyurcsó beadását értékesítette Babos, majd Gyurcsó távoli bombája végképp eldöntötte a 3 pont sorsát. Az utolsó percekben Somodi még két nagy bravúrt bemutatott, így nagyban hozzájárult a Vidi II győzelméhez.
Jövő héten Gyirmótra látogat Hartyáni Gábor csapata.
 

 


 

A részletekért olvassa el online közvetítésünket!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek