hu en
2010. November 06. 19:32
Így látták az edzők a Kaposvár - Videoton mérkőzést

dr. Mezey György nehezebb mérkőzésre számított. Sisa Tibor nem bunkerfocira rendezte be csapata játékát.

dr. Mezey György: "Összességében nehezebb mérkőzésre számítottam, bár ugyanakkor bíztam abban, hogy sima győzelmet aratunk, mert láttam az elszántságot a játékosokon a héten az edzéseken. Számunkra jól indult a mérkőzés, hiszen korán vezetéshez jutottunk és az előnyünket gyorsan növelni tudtuk. Ez szárnya szegetté tette a hazaiakat. Taktikailag is variáltam egy kicsit, amit nem szoktam, de a Rákóczi ellen ez most megérte. Remek teljesítményeket láttam, az egyedüli boszantó az volt, hogy nem tudtuk kapott gól nélkül lehozni a találkozót. A nagy gólarányú győzelem ellenére továbra is azt gondolom, jól szervezett, egységes csapat a Kaposvár, de jobbak voltunk, megérdemeltük a három pontot. Ami Vasziljevics félidei, illetve Alves 60. percben történt cseréjét illeti, mind a kettőt pihentetni szerettem volna, hiszen, egyfelől kedden fontos kupamérkőzés vár ránk a Haladás ellen, másfelől Vasziljevics nem régen épült fel, nem akartam egy újabb sérülést kockáztatni.

 

Sisa Tibor: "Ilyen arányú vereségnél sok mindent nem lehet mondani. Annyi pozitívumot kiemelnék, hogy voltak olyan megmozdulásai, pillanatai a csapatomnak, amely mutatta a tartásukat. Megjegyzem, nem egyszerű helyzet, amikor hazai pályán mindjárt az első percekben büntetőt ítélnek ellenünk, s aztán a vendég előny a félidő közepére már három gólosra nő, ami gyakorlatilag három kapuralövésből született. Lelkileg nem könnyű ebből kijönni. Igyekeztünk nem bunkerfocit játszani, hanem úgy futballozni, amiből jó dolgok születhetnek. Ma sajnos nem az jött ki belőle, amit szerettünk volna. A kiállítást azért sajnálom, mert a következő mérkőzésünkre is kihatással van, pedig így is több sebből vérzünk, sok a sérültünk."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek