hu en
2010. November 05. 18:15  -  Wéninger Ákos
NB II - Ízing belázasodott, ő sem játszhat délután

A Vidi II sérülések és eltiltások miatt tizedelt kerettel utazik szombaton a Budaörs elleni bajnokira.

     
   
  Hartyáni Gábor a pontszerzéssel is elégedett lenne a szombati Budaörs elleni mérkőzésen.  
     

Nincs könnyű helyzetben Hartyáni Gábor, hiszen eltiltások és sérülések tizedelik hetek óta a Vidi II-t. Ezen a hétvégén sincs ez másképp, sőt további nehézségeket okoz a szakmai stábnak, hogy ezúttal az U19-es csapatban fog szerepelni Baracskai és Ponczók, hiszen Ízing és Elek Bence eltiltásuk miatt nem játszhatnak az ifiknél, emiatt ők is létszámgondokkal küzdenek. Ráadásul szombat reggelre belázasodott Ízing Martin, aki eredetileg a kezdőcsapatban kapott volna helyet. Az ő kiesésével Szeleczki került a csapatba, míg a kispadon Czirjék mellett csupán két mezőnyjátékos fog ülni, Babos és Elek, tehát két csatár. Móri három mérkőzésre szóló eltiltását tölti, a Budaörs elleni bajnoki lesz a második mérkőzés, tehát ő még a jövő heti rangadón sem játszhat a Gyirmót ellen. Papizsanszkij és Soós továbbra is sérülésekkel bajlódnak, ők idén már nem valószínű, hogy pályára tudnak lépni. Az NB I-es keret játékosai közül Szolnoki erősíti majd a Vidi II keretét a Budaörs elleni találkozón. Ellenfelük rutinos, jó játékosokból áll, elég ha csupán a korábban 37 góllal az NB II gólkirályi címét megszerző Márkus nevét megemlítjük.
Hartyáni Gábor azonban ezúttal sincs elkeseredve, sőt jó hangulatban várja a szombati mérkőzést. Tréfásan megjegyezte, hogy megvan a szűk keretnek az az előnye, hogy nem cserélheti el magát. Játékosaitól hasonlóan szervezett játékot vár el a Vidi II vezetőedzője, mint amit egy hete az FTC II ellen bemutattak a fiúk.

Hartyáni Gábor az alábbi kezdőcsapatot adta meg honlapunknak

     
  Somodi - Rása, Papucsek, Szeleczki, Présinger - Szolnoki, Fejes - Máté, Kis, Gyurcsó - Olasz
Cserék: Czirjék, Babos, Elek
 
     

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek