hu en
2010. Október 24. 11:09
Nagy: Örömfocit játszott a csapat Kecskeméten

Amikor bünetőt ítéltek ellenünk, felesége azt mondta, megráncigálták az oroszlán bajszát.

Nagy Dániel ezúttal kívülről, a lelátóról szemlélte a mérkőzés eseményeit. Milyen pillanatokat élt át, hogy látta a társak játékát, ezt kérdezte tőle honlapunk.

- Jó meccs volt, hiszen nyertünk. Ami a Kecskemét játékát illeti, valami ilyesmire számítottam, gondoltam, hogy az új edzővel feltámadt a korábbi melankólikus hangulatából a KTE. Tököli, illetve Foxi egy-egy megugrásával a veszély is bennük volt, de hála istennek a védelmünk nagyszerűen reagált. A büntetőről most inkább nem beszélnék, azt viszont elmesélem, hogy a feleségem, aki szintén elutazott Kecskemétre, hogy megnézze a meccset, csak annyit mondott: "Megráncigálták az oroszlán bajszát." Ezen akkor nevettem, de végül, azt hiszem, valóban ez történt, hiszen kiegyenlítettünk, s egyértelmű mezőnyfölényt alakítottunk ki, sőt a második félidőben kívülről számomra örömfocinak tűnt, ahogy játszottunk. Nyilván sokat számított, hogy mindjárt a félidő elején betaláltunk és ezzel vezetést szereztünk. Talán ez volt a találkozó kulcsmomentuma, s a KTE egy kicsit hitet is vesztett. Rossz volt, hogy nem lehettem ott a pályán. A cserék szenzációsan kapcsolódtak be és sokat lendítettek a csapat szekerén. Összességében akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna, de ne legyünk telhetetlenek, ami most nem ment be, az majd bemegy legközelebb.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek