hu en
2010. Október 03. 04:42  -  Németh Zoltán
U13: Elfogytak a nagy menetelésben

Rangadóhoz méltó játékot hozott az U13 Kiemelt Bajnokság szombathelyi meccse, melyet végül a hazaiak nyertek 2-1-re.

A korosztályos pontvadászatot vezető fehérvári csapat rossz előjelekkel kelt útra, a Vajda Gusztáv-Poór András edzőpáros csapatából többen is sérüléssel illetve betegséggel küszködtek a héten. Az Illés Akadémia-Haladás elleni rangadóra mindössze 14 játékossal utazhatott csapatunk, mely a rengeteg hiányzó ellenére irányította a játékot az első félidőben. A fölény góllá is érett, a 25. percben Mészáros beadását Csongrádi vágta a léc alá. A gól után a hazaiak vették át az irányítást, még a szünet előtt egyenlített a vendéglátó, majd a második félidő közepén egy szabadrúgás-variáció után a vezetést is átvette a Haladás. A hajrában mindent egy lapra feltéve rohamoztak fiataljaink, ám Kovács lövését a kapus védte, Réti próbálkozása pedig elkerülte a hazai ketrecet. A vége maradt 2-1, a Videoton U13 így visszacsúszott a pontvadászat második helyére.

     
  Vajda Gusztáv, a Videoton FC U13 edzője: A vezetésünk után is úgy kellett volna futballoznunk, mint azt megelőzően. Sajnos a sok sérült és beteg miatt kevesen voltunk, de nem szeretnénk erre és a hosszú utazásra fogni a vereséget. Kikaptunk, de úgy érzem, tanultunk belőle, hétfőtől pedig dolgozunk tovább.  
     
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek