hu en
2010. Október 02. 13:30  -  Németh Zoltán
A kapufa a Vidi U12 ellen dolgozott

Balszencsés vereséget szenvedett U12-s csapatunk, mely az utolsó percben veszítette el a Puskás Akadémia elleni bajnokit.

Legifjabb korosztályunk a legutóbbi fordulóban gyűjtötte be első sikerét, a gödöllői 7-1-s diadal pedig lendületet adott Domján Norbert együttesének. Csapatunk a Puskás Akadémia U12 elleni bajnokin szemre is tetszetősen futballozott, az első félóra végén pedig a vezetést is megszerezte, Pratsler Benjámin kiugratását csatártársa, Hussein Rami váltotta gólra. A felcsúti fiataloknak azonban még a szünet előtt sikerült felelniük, így a második játékrészt újra döntetlenről kezdték a csapatok. A Videoton ekkor is többet támadott, helyzetei, kapufája is akadt a hazai gárdának. Egy perccel a vége előtt másodszor is telibe lőtték fiataljaink a kapufát, a labda azonban nem be-. hanem kipattant, az ebből indított kontrát pedig góllal zárták az akadémisták. A vége így 1-2, pedig a győzelemhez ezúttal a vesztes gárda állt jóval közelebb.

     
  Domján Norbert, a Videoton FC U12 edzője: A számszerű eredmény nem tükrözi a látottakat, egyértelműen győzelmet érdemeltünk volna. Csak gratulálni tudok a fiúknak, játszottuk a focit, helyzeteink, kapufáink voltak, a vendégeknél azonban a kapus és a győztes gól szerzője nagyon jó napot fogott ki.  
     
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek