hu en
2010. Szeptember 03. 11:38  -  Wéninger Ákos
Kisperáról remek véleménnyel vannak Bredaban

Még pályára sem lépett a NAC Breda színeiben Horváth Gábor, máris remek véleménnyel vannak róla a holland klubnál.

Az átigazolási szezon hajrájában egy évre kölcsönvett bekket Patrick Zwaanswijkhoz, a nyáron távozott közönségkedvenchez hasonlítják, Jeffrey van As technikai igazgató pedig az egyik helyi lapnak elmondta, már két éve figyelemmel követték a Vidi védőjét.
Horváth a hét elején írt alá egyéves kölcsönszerződést a Bredához, ahol Fehér Csaba személyében magyar csapattársa is lesz. A klubnál egyébként is jó véleménnyel vannak honfitársainkról, Jeffrey van As technikai igazgató szerint Horváthtól is hasonló dolgokat várhatnak, mint Fehértől, vagy korábban Pető Tamástól és Babos Gábortól.

Sajnos némi félreértés akadt a papíroknál a kisbetűs részben, de szerencsére megszületett az egyezség. Horváth azonnal bevethető, ő olyan típus, mint Patrick Zwaanswijk volt: kiválóan fejel, és nagyon labdabiztos. Több kollégánk is látta már játszani. A mentalitása hasonló, mint azoké a magyaroké, akik eddig nálunk játszottak. Már két éve követtük őt figyelemmel – fogalmazott van As a De Stem című lapnak.

(forrás: www.pepsifoci.hu)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek