hu en
2010. Augusztus 21. 17:27
A Videoton és a Fradi megosztozkodott a pontokon

Továbbra is a Videoton mumusának számít a Fradi, nem sikerült legyőznünk a Sóstón a zöld-fehéreket.

Bár a mérkőzés előtt a Vidi számított esélyesebbnek, a vendég Ferencváros nagyon szervezetten futballozott. Jól zárta le a területeket, és ez nem csak a védelem közepére, de a szélsők előtti sávokra is vonatkozik. A Vidi nem tudta a saját játékát játszani, de még így is meglepő volt, a játék képéből nem következett, hogy a vendégcsapat szerzett vezetést. Igaz, nem kidolgozott helyzetből, hanem egy szerencsésen megpattanó labdából: Andrezinho lövése irányt változtatott a menteni igyekvő Liptákon.
A fordulás után sokkal lendületesebb lett a Videoton és ez a támadásokban is megmutatkozott. Fölényben játszott, dominált a Vidi, de gólt csak a félidő közepén sikerült szerezni. Ekkor, a percekkel korábban beállt Nikolics vágta közelről a léc alá a labdát.
A folytatásban is a Videoton dominált, Rodenbücher kiállítása után még emberelőnyben is volt, de újabb gólt nem sikerült szerezni, így maradt a döntetlen: Videoton FC – Ferencváros 1-1.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek