hu en
2010. Július 27. 16:08
Tassy Márk klubunk új ügyvezetője

Berzi Sándor helyett – augusztus 1-től – Tassy Márk, a klub eddigi operatív igazgatója lesz a Fehérvár FC Kft. ügyvezetője.A harmincöt éves Tassy Márk számára hazai pálya a Vidi, hiszen több mint két éve dolgozik a Videoton FC-nél felsővezetőként, ahol számos újítás, fejlesztés fűződik a nevéhez.
A Fehérvár FC kft. – sok sikert kívánva a Magyar Labdarúgó-szövetségben végzendő alelnöki, illetve nemzetközi igazgatói munkájához – elismeréssel köszöni meg azt a munkát, amelyet Berzi Sándor 2008 tavasza óta ügyvezetőként végzett a Videoton FC-ért, a klubért, a sportvállalkozás talpra állítása, a nemzetközi standardoknak megfelelő átalakítása érdekében.
Az új ügyvezető kinevezésével egyidejűlen tovább erősödik a Vidi „csapata”: az eddig az MLSZ-ben dolgozó Kasza János, sportigazgató-helyettesként segíti majd dr. Mezey György munkáját.
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek