hu en
2010. Július 22. 09:23
dr. Mezey: Túljuthatunk a Mariboron

Tizenkilenc játékos edz ma délelőtt Mariborban, kezdőcsapat hirdetés ezt követően várható.

- Nagy várakozással tekintek a mérkőzés elé, de mélyreható változásokat nem várok. Végül is a csapatban nem történt olyan mértékű személyi, vagy szerkezeti változás, amely átütő erejű változásokat hozott volna. Tudomásul veszem, hogy ezt az őszt végig kell majd lavíroznunk, mert minden erőfeszítés ellenére, az a minőségi lépés, amelyet terveztem és amely a nemzetközi bemutatkozás stabil eredményét hozta volna, nem történt meg. Azt látom, hogy masszívabb és erősebb lett a csapatunk, de még egy kis lépés kellett volna az egyértelműen pozitív nemzetközi szerepléshez. Túljuthatunk persze a Mariboron, de azért az meglep, hogy sokan szinte átnéznek rajta, pedig ez egy erős, nemzetközi szinten tapasztalt gárda, amely minden évben indul valamelyik kupában. Ez pedig a pályán visszatükröződik, látszik. A győri meccsen – a pálya idegensége miatt - hiányzott az a magabiztosság a csapatunkból, amelyik nélkülözhetetlen a játék uralásához. Ma este viszont gólt, gólokat kell lőnünk, nincs mese!

Kezdőcsapat egyelőre még nincs, ám annyit már elárulhat honlapunk is, hogy ki az a 19 játékos, aki a ma délelőtti átmozgató edzés után este lehetőséget kaphat a visszavágón: Bozsovics, Tujvel, Lázár, Andics, Lipták, Vaskó, Horváth, Milanovics, Elek, Gosztonyi, Farkas, Sándor, Polonkai, Szakály, Djordjic, Lencse, Alves, Vujovics, Nikolics.
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek