hu en
2010. Június 22. 05:30
Verhető a Maribor, tartják többen a csapatban

Játékosaink többsége optimistán fogadta a hírt, mely szeint első ellenfelünk az EL-ben az NK Maribor lesz. Olvassák el az első véleményeket!

dr. Mezey György: "Kultúrált, jó közép-kelet európai csapat a Maribor, amely a miénknél valamelyest erősebb szlovén bajnokság ezüstérmese. Úgy gondolom, közel egyforma esélyeink vannak a továbbjutásra. Az első találkozóig hátralévő, nem túl hosszú időben legfontosabb feladataink a csapatépítés, és erősítés, valamint a megfelelő a felkészülés."

Farkas Balázs: "Könnyű ellenfél nemzetközi szinten szerintem nem létezik. Az más kérdés, hogy nyilván kaphattunk volna kissé gyengébb csapatot is. Ám ezt a logikát követve akár erősebb együttes ellen is kezdhettünk volna. A Maribor egyik előnye, hogy nem kell messzire utaznunk, aminek mindenki örül."

Elek Ákos: "Nem tudok róluk különösebben semmit, de ha abból indulok ki, hogy a szlovének kint vannak a dél-afrikai világbajnokságon, mi meg nem, akkor nyilván egy nálunk erősebb bajnokság második helyezettjéről beszélünk a Maribor kapcsán."

Gosztonyi András: "A csapatban mindannyian szeretnénk minél messzebbre jutni az Európa Ligában, ehhez azonban le kell győznünk néhány ellenfelet. A sors most úgy hozta, hogy a Maribor az első akadály. Kíváncsian várom a találkozókat!"

Nagy Dániel: "Éppen a konditeremben voltam, amikor a Mester közölte a hírt, hogy a Maribor lesz az első ellenfelünk. Abból a négy csapatból, akikre előzetesen számítottunk, nem a legerősebbet kaptuk. Véleményem szerint a Maribor egy verhető csapat, jó esélyeink vannak a továbbjutásra."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek