hu en
2010. Május 25. 14:55
Elek Ákos a válogatott keretben!

Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya „átvezényelte” Elek Ákost az olimpiai csapattól az A-válogatotthoz.

A Videoton FC balhátvédje kedden délben kapta a hírt, hogy délután ugyan még az olimpiai kerettel tréningezik, de szerdán a nagyválogatotthoz kell csatlakoznia. Erwin Koeman számít rá, tagja lett a Németország, majd Hollandia ellen készülő csapatnak.
Ákos számát tárcsázva, nem is azt kérdeztük, mit szól a hírhez (nyilván határtalanul boldog…), hanem, hogy kivel osztotta meg először a jó hírt?
+ A barátnőmnek írtam egy sms-t, de szerintem még nem látta, mert vizsgázik – mondta Ákos. De, utána beszéltem már Édesanyámmal is, elújságoltam neki, hogy a szövetségi kapitány úgy döntött, a nagyválogatottal készüljek a szombati válogatott meccsre, a németek ellen.
- Nagyon sírt?
+ Hát, ameddig telefonon beszéltünk, addig még nem…
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek