hu en
2010. Május 16. 17:26  -  Németh Zoltán
U13: Megküzdöttek az elemekkel

A hajrában kezdtek potyogni a gólok a Videoton U13 Paks elleni találkozóján, a gólváltásból a vendégek jöttek ki győztesen.

Ősszel emlékezetes derbit vívott a két gárda, csapatunk 2-0-ra vezetett, majd a Paks innen fordítva nyert 3-2-re. Ezúttal nem számíthattunk hasonlóan sziporkázó és jó meccsre, hiszen az időjárás alaposan megnehezítette a fiatalok dolgát. Hosszú időn át gyűrték egymást a felek különösebb eredmény nélkül, a 47. percig nem kellett a hátuk mögé nyúlniuk a kapusoknak. A tabella hatodik helyén álló paksiak ekkor váratlanul előnybe kerültek, ám a kapott gól nem zavarta meg Toldi Gábor tanítványait, akik nagy rohamokat indítottak az egyenlítés érdekében. Az idő előrehaladtával egyre inkább csapatunk dominált, ez azonban lehetőséget adott a vendégeknek a kontrákra, melyek egyikéből öt perccel a vége előtt növelte előnyét a tolnai alakulat. Az utolsó percben Varga Bence ugyan szépített, de az egyenlítésre már nem maradt idő, a helyzeteivel jobban sáfárkodó paksi ifjak 2-1-re nyertek.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek