hu en
2010. Május 16. 09:10
Farkas II a Videoton FC játékosa szeretne maradni

A Dinamo Kijevtől érkezett kölcsönjátékos úgy érzi, Fehérváron egyre jobb formába lendült.

Farkas II akcióbanMint arról honlapunk korábban hírt adott, megindultak a tárgyalások a Dinamo Kijev és a Fehérvár FC Kft. között Farkas II Balázs végleges leigazolásával kapcsolatban. Balázs 2009 nyarán egy évre, kölcsönbe érkezett Fehérvárra a kijevi klubtól, ám a szakvezetés most úgy látja, hosszabb távon is hasznát tudná venni a játékosnak. A tárgyalások azonban holtpontra jutottak, miután a Dinamo túl magas árat kért a 22 éves csatárért.

Mit gondol saját jövőjéről az érintett?
Farkas II. Balázs: Ami a tárgyalást illeti, én is csak annyit tudok, hogy folyamatban van, de hogy hol tart az ügy, azt nem tudom. A magam részéről egyelőre nem foglalkozom ezzel, hiszen a bajnokságból hátra van még három forduló, s nekünk nagyon koncentráltan, összeszedetten kell játszanunk, hogy begyűjtsük a még lehetséges 9 pontot. Az elmúlt mérkőzéseken – s ezt a Mester is megmondta - azért sem kaptam kezdőként lehetőséget, mert még nem dőlt el a további sorsom. A magam részéről igyekszem a továbbiakban is mindent megtenni az edzéseken és a mérkőzéseken. Úgy érzem, egyre jobb formában vagyok amióta felépültem és folyamatosan tudok dolgozni. Tudom, nagy türelmet igényelt a klub részéről kivárni, hogy ismét teljesen egészséges legyek, de hála istennek, most minden rendben van velem. Mit szeretnék? Továbbra is a Videoton játékosa maradni és folyamatos játéklehetőséget kapni. Nagyon örülnék annak, ha olyan jövőképet tudnának felvázolni előttem, amely a hasznomra válik és a további fejlődésemet szolgálja. Ha nem sikerül megállapodni a két klubnak? Nem tudom, ezen még nem gondolkoztam. Még egy év szerződés köt a kijevi klubhoz és nem mondom, hogy semmi szín alatt nem mennék vissza Ukrajnába. Az idő majd meghozza a megoldást.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek