hu en
2010. Április 11. 07:23  -  Németh Zoltán
U12: 10 gólt vágtak Gödöllőn!

Több, mint magabiztos győzelmet aratott a legifjabb Vidi korosztály Gödöllőn, U12-eseink 10-0-ra nyertek bajnokságuk 21. fordulójában!

Az átlagnál kisebb játéktér várta csapatunkat Gödöllőn (a 16-os és a pálya oldalvonala alig két méterre volt egymástól), ám ez láthatóan nem okozott problémát fiataljainknak. A csapatok közti tudáskülönbség gyorsan kijött, Balogh és Mészáros góljaival már nyolc perc elteltével 0-2 volt az állás, az előnyt pedig később tovább növelte csapatunk. Folyamatos, látványos játék, eredményes támadásbefejezések jellemezték a Vidi produkcióját, az első félidő után már 6-0-ra vezettek ifjaink. A szünetben valamennyi cserelehetőségét kihasználta Vajda Gusztáv edző, a lendületet ez sem törte meg, a frissen beszállók góljaival végül kiütéses, 10-0 arányú győzelmet ünnepelhetett a Vidi U12 Gödöllőn!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek