hu en
2010. Április 11. 11:51
dr. Mezey: Tipikus mérkőzést játszottunk

Sorozatban tizenhatodik bajnoki mérkőzésén maradt veretlen a Videoton csapata, hiszen a Nyíregyháza ellen is hozta a kötelezőt és itthon tartotta a három pontot.

Hogyan értékeli a találkozót dr. Mezey György vezetőedző?

- Tipikus összecsapás volt a mai, a bajnokesélyes, és a kiesés ellen küzdő között - mondta a találkozót követően a Mester. - A minőségi fölény jegyében szép támadásokat vezettünk és számos gólhelyzetet alakítottunk ki. Mivel azonban ezek, egy kivétellel nem zárultak sikerrel - s ez részben a talaj állapotával is magyarázható -, jött a görcs amiatt, hogy mi van akkor, ha az ellenfél "talál" egy gólt? Ismerős jelenség ez. Szerencsére túlléptek rajta a játékosok, megoldották a feladatot, s ez mindenképpen pozitív. Azt ugyanakkor el kell mondanom, s ezt a játékosok is érzik, hogy a gólhelyzetek kihasználásában a keménység, az eltökéltség egy kicsit hiányzik. Emiatt nem rúgunk annyi gólt, mint amennyire a helyzeteink predesztinálnának minket. Viszont a hátralévő fordulókban nagyjából ilyen mérkőzések várhatók. Senki ne akarjon iskolafutballt látni, mert azt sem egy kiesés ellen küzdő, sem pedig egy komoly helyezésre törő csapattal szemben nem lehet megcsinálni. Ha mai ellenfeleink a Debrecen ellen is hasonló szellemiséggel játszanak, ha ez a Nyíregyháza otthon ugyanígy megszervezi magát és tudatos kontrákra épít, bizony van esélye a mérkőzésen.

CÍMKÉK
hazai győzelem edzői értékelés Dr. Mezey György 2009-2010 Soproni Liga Videoton FC - Nyíregyháza Spartacus FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek