hu en
2010. Április 05. 12:40
Andics: "Nem bántottam Pavicsevicset!"

A ZTE elleni mérkőzés egyik vitatott pillanata volt, amikor Andicsot kiállította Kassai játékvezető. 

Ezzel együtt büntetőt adott a hazaiaknak, mert úgy ítélte meg, hogy hátvédünk utolsó emberként lerántotta Pavicsevicset. A tizenegyest a sértett értékesítette, s ezzel vezetést szereztek a hazaiak. Mi történt a pályán valójában? Erről kérdeztük a leghitelesebb forrást, Marko Andicsot.

- Szó sem lehetett tizenegyesről, ebben biztos vagyok, ugyanis nem bántottam Pavicsevicset a 16-oson belül. Valóban rátettem a kezem a vállára, még a büntetőterületen kívül, de abban a pillanatban tudatosult is bennem, hogy ez hatalmas hiba lehet a részemről, hiszen azt kockáztatom, hogy kiállítanak, a ZTE pedig büntetőhöz jut. Ezt abban a helyzetben - 1-1 volt az állás - nem engedhettük, nem engedhettem meg magamanak. Ezért aztán nem is bántottam. Mindezt a közelben lévő partjelzőnek tisztán kellett látnia. Kassai mögöttünk futott, tehát nem érzékelhette pontosan az eseményeket. Ezért is szaladtam oda hozzá az esetet követően és kértem, kérdezze meg az asszisztensét, amit nem tett meg. Sajnálom, hogy így alakult, hiszen jobban játszottunk mint a zalaegerszegiek. Szerencsére azonban az utolsó percekben sikerült az egyik pontot visszaszereznünk. Nem állhatunk meg, keményen készülünk tovább, hiszen vasárnap, a Nyíregyháza ellen is csak a győzelem lehet elfogadható eredmény számunkra.

CÍMKÉK
döntetlen kiállítás büntető Marko Andjics 2009-2010 Soproni Liga Zalaegerszegi TE FC - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek