hu en
2010. Április 04. 06:25  -  Németh Zoltán
U13: Megvan az ötödik tavaszi siker!

Idei ötödik bajnokiját is megnyerte a Videoton FC U13, mely fizikális hátránya ellenére 3-2-re legyőzte a REAC gárdáját.

Toldi Gábort, a Videoton FC U13 edzőjét idézve: "El sem tudom képzelni, honnan toborozta a REAC ezeket a srácokat!". No igen, a vendégek néhány játékosa már-már felnőtt férfinek tűnt csapatunk játékosai mellett, a találkozón készült képeink is jól mutatják, mekkora fizikális fölénnyel várta a REAC a bajnokit. Szerencsére együttesünk nem szeppent meg, sőt, a Toldi legények gyors játékukkal alaposan meglepték riválisukat. A 10. percben Varga Bence lövésével gyorsan meglett a vezetés, majd a félidő végén Kováts Zoltán közeli próbálkozása landolt a hálóban. Fordulás után ismét Kováts jelentkezett, támadónk egy gyönyörű cselsorozat után a kapust is elfektetve alakította 3-0-ra az állást. A végig nagy iramot diktáló Vidi a hajrára kissé elfáradt, a vendégek így két gólt lőve felzárkóztak, ám az egyenlítésre nem volt esélyük. Csapatunk 3-2-re nyert, így az eddigi öt forduló után 100%-os a gárda tavaszi mérlege.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek