hu en
2010. Április 04. 11:56
dr. Mezey: A játék képe alapján győzhettünk volna

A hivatalos adatok szerint 5628 néző tekintette meg a ZTE - Videoton bajnoki mérkőzést. A nagyszámú közönség soraiban több száz fehérvári szurkoló bíztatta a Videotont, s teremtett remek hangulatot a stadionban.

 Vezetőedzőnk, dr. Mezey György a találkozó végén nem mulasztotta el megjegyezni, köszönet jár nekik, amiért az utolsó pillanatig szurkoltak a csapatunknak. De vajon hogyan értékeli a szakember a mai rangadót?

- Egy rendkívül jól felkészült Zalaegerszeggel találtuk magunkat szembe ma este - mondta dr. Mezey. - A fölényünk ugyan megvolt, de a helyzeteinket rendre kihagytuk. Ezzel tulajdonképpen egyfelől saját magunkat intéztük el. Ugyanakkor azt kell mondjam, hogy a játékvezető is hozzájárult az eredményhez: egy nemzetközi szinten elismert bíró ekkora hibákat nem követhet el. Sajnos ez már a második ilyen mérkőzés volt, hiszen legutóbb Lencsét meszelték el, most pedig Andicsot állították ki egy olyan helyzetben, amely egyáltalán nem érdemelt büntetőt, hiszen a hátvéd hozzá sem ért a zalaegerszegi játékoshoz. Ha ez így folytatódik, a Videotonnak esélye sincs a jövőben. Úgy látszik, még mindig nem vesznek minket komolyan. A játék alapján győznünk kellett volna. Nagyon jól kezdtünk, s az első félidőben tudatosan játszottunk, őszintén megmondom, biztos győzelmet vártam. Nikolics hatalmas kapufájánál viszont arra gondoltam, ez megbosszulja magát. A tabellát továbbra is vezetjük, ám a Debrecen, mint tudjuk, nem játszott pénteken. A magyar labdarúgás karikatúrája, hogy - sarkítva mondom - kialszik két körte és négy hét múlva játszák majd le az emiatt elmaradt találkozót.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek