hu en
2010. Március 30. 16:44
A második csapat játszik szerdán a Ligakupában

- Szeretném, ha az első csapat kerete négy napot készülhetne a vasárnap esedékes, Zalaegerszeg elleni bajnokira, s emiatt úgy döntöttünk, hogy a második csapat játszik szerdán a Ligakupa középdöntőjében - mondta dr. Mezey György, vezetőedző a Honvéd elleni, a korábban tudottnál két órával korábban, 16 órakor kezdődő meccs előtt.

- A felnőtt csapat érthetően nem kockáztat - tette hozzá Varga István, az NB II-es gárda edzője. - A célunk természetesen a tisztességes helytállás. Jó alkalom ez a pályára lépőknek arra, hogy megmutassák magukat, s amennyiben saját egzisztenciájukra is gondolnak, jól kell játszaniuk. Sajnos vannak sérültjeink: Szolnoki hétfőn dőlt ki a sorból, az U19 meccsén, Achilles problémákkal küzd, ugyanakkor Baracskai a héten a "nagyokkal" készül. Velünk jön viszont az első keretből Tujvel, Novakovics és - mivel öt sárgalapja miatt nem játszhat a hétvégén - Lencse.

Varga István már kihirdette a kezdőcsapatot, illetve a cseréket is. Az első félidőre a Tujvel - Papizsanszkij, Novakovics, Papucsek, Sötét - Lelkes, Rása, Margitics, Móri - Lencse, Máté tizenegy fut majd ki. A kispadon pedig Halasi, Zimányi, Gyurcsó, Babos, Olasz és Alison várnak lehetőségre.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek